KNLTB.Club tijdelijk buiten gebruik [Update: Weer online]

date_range Laatst bewerkt: 5 dagen geleden

Laatste update: 6-12-2018 16:30

Dit helpitem zal continu bijgewerkt worden, huidige status:

• do 6-12-2018 16:30 - De volgende 90 verenigingen krijgen weer toegang
  • di 4-12-2018 17:10 - KNLTB.Club is weer online, de eerste 1200 verenigingen krijgen weer toegang
  • di 4-12-2018 12:58 - KNLTB.Club is nog niet volledig online, loop van de middag zullen de eerste clubs toegang krijgen
  • ma 3-12-2018 21:47 - KNLTB.Club nog niet online, dinsdagmiddag eerste gebruikers weer online
  • ma 3-12-2018 17:43 - KNLTB.Club nog niet online, rond 21:30 een nieuwe update
  • ma 3-12-2018 14:54 - KNLTB.Club is ondertussen weer online. Inloggen nog niet mogelijk
  • ma 3-12-2018 10:00 - Verwachting in loop van de middag weer online te zijn
  • za 1-12-2018 13:50 - Extra update nieuwsbrief verzonden, zie hieronder
  • vr 30-11-2018 17:00- KNLTB.Club zal op zijn vroegst vanaf maandag 3 december aanstaande in de loop van de middag weer actief zijn, wij informeren op deze pagina uiterlijk maandagochtend 10:00 uur de volgende update en zullen u dit weekend nog een mail sturen
  • vr 30-11-2018 : KNLTB.Club nog niet geactiveerd, rond 20:00 uur vrijdagavond zal een besluit worden genomen wanneer deze weer actief wordt, mogelijk wordt dit op zijn vroegst pas maandag.
  • vr 30-11-2018 :  KNLTB.Club tijdelijk buiten gebruik ivm onderzoek van beveiligingsincident

Update 04-12-2018 17:10

Zojuist hebben wij voor ruim 1200 verenigingen aan een bij ons bekende en vertrouwd bestuurslid (voorzitter, secretaris, penningmeester) een mail verstuurd met instructies voor het inloggen op KNLTB.Club. Aan deze personen wordt snel daarna ook een SMS verstuurd met een nieuw complex wachtwoord.

De verenigingen die vandaag niet op deze manier worden bereikt gaan wij de komende dagen individueel benaderen. Wij werken aan een plan daarvoor. Mocht je vereniging nog niet zijn benaderd en is het voor jouw vereniging urgent om weer aan de slag te kunnen, neem dan contact op via een van onze supportkanalen

Update 04-12-2018 13:05

Wij werken nog aan de afronding van het herstelscenario en doen de laatste tests. Binnen 3 uur verwachten wij de mail te kunnen versturen met meer informatie; deze mail zal verzonden worden naar 1 van de bestuursleden van de verenigingen.

Mocht u vragen hebben of een dringende situatie willen voorleggen, neem dan contact op met een van de eerder bekend gemaakte supportkanalen.

Update 03-12-2018 21:47

Wij werken door aan de afronding van het herstelscenario. Wij betrachten een zo groot mogelijke zorgvuldigheid bij het weer online brengen van de gebruikers in KNLTB.Club. Dinsdag verwachten wij aan het eind van de ochtend een bericht te kunnen sturen aan een van de bestuursleden van je vereniging. In de loop van de middag verwachten wij de eerste gebruikers weer online te kunnen hebben. Mocht u vragen hebben of een dringende situatie willen voorleggen, neem dan contact op met een van de eerder bekend gemaakte supportkanalen.

Update 03-12-2018 17:43

Wij hadden verwacht eind deze middag een bestuurslid van je vereniging een bericht te kunnen sturen met nadere instructies over het herstelscenario. Dat heeft helaas vertraging opgelopen. Wij bepalen om 21:00 opnieuw de status en zullen rond 21:30 een nieuwe update van de status geven. Excuses voor deze mogelijke tegenvaller. We blijven de veiligheid van de gegevens van je leden voorop stellen.

Update 03-12-2018 14:54

KNLTB.Club is ondertussen weer online. Je kunt je helaas nog niet aanmelden. Eind deze middag ontvangt een bestuurslid van jouw vereniging een bericht met nadere instructies.

Update 03-12-2018 10:00

Er zijn geen nieuwe meldingen van verenigingen over verdachte mails die namens de vereniging zijn verzonden.

Het herstelscenario is dit weekeinde uitgewerkt en voorbereidende acties daarvoor zijn in uitvoering.

We verwachten in de loop van maandagmiddag per email contact te hebben met een vertrouwde persoon van iedere vereniging. In die mail lichten we het herstelscenario toe.

Vanaf daar zullen de verenigingen worden begeleid bij het veilig verkrijgen van toegang tot hun eigen administratie in KNLTB.Club.

De eerstvolgende update verschijnt vandaag om 15:00.

E-mail bericht 2

Lees hier meer over extra voorzorgsmaatregelen
https://mailchi.mp/knltb/update-knltbclub-uit-voorzorg-tijdelijk-buiten-gebruik-486227

E-mail bericht 1:

In deze e-mail kunt u meer lezen over dit incident, deze e-mail is naar alle KNLTB.Club gebruikers verzonden https://mailchi.mp/knltb/knltbclub-uit-voorzorg-tijdelijk-buiten-gebruik

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dit weekend support@knltb.club  en als het urgent is bellen wij u terug, Vanaf maandag kunt u ons per chat bereiken op www.knltb.club, stuur een mail aan support@knltb.club of bel het telefoonnummer van knltb.club Support: 085 001 3364