Toegang tot KNLTB.Club

Indien het niet lukt om in te loggen, dan is het mogelijk dat uw vereniging is overgezet naar de nieuwe versie van KNLTB.Club. Ga hiervoor naar www.knltb.club, druk rechtsboven op de knop login en kies voor versie 2.

Daar kunt u via de wachtwoord vergeten optie een wachtwoord aanvragen, indien dat niet lukt, neem dan contact met ons on.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons op support@knltb.club , maar u kunt ons ook per chat bereiken op www.knltb.club, per mail aan support@knltb.club of bel het telefoonnummer van knltb.club Support: 085 001 3364