Waar vind ik mijn inloggegevens voor de KNLTB ClubApp?

Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de club om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen. Je kunt de contactgegevens van jouw club vinden door op 'Waar vind ik mijn inloggegevens?' te klikken in het inlogscherm.