Hoe plan ik, als lid, een dienst in?

Als je een uitnodiging hebt ontvangen, dan kan je eenvoudig via Mijn.KNLTB.Club een dienst inplannen. In dit artikel kan je vinden hoe je dat moet doen.

• Je gaat naar mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging daarna kan je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kan ook kiezen voor de wachtwoordvergetenfunctie, als je de mail niet meer hebt.

• In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging hebt aangemaakt. Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven. Wit = een dienst die ingevuld is en Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.

• Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken.