In het dashboard zie je meerdere knoppen die betrekking hebben op de financiële module.

Zo zie je onder andere de 'nog te verwerken factuurregels' of de 'nog te versturen facturen' in het groen.
In het rood zie je om welke bedragen het gaat met betrekking op de groene buttons.

Via de groene en rode buttons kom je terecht in het facturatiegedeelte van KNLTB.Club. Dus klik je op 'nog te verwerken factuurregels', kom je terecht in het scherm waar je de factuur regels kan gaan generen.

Zo ook bij de rest van de knoppen.