Onder het kopje Pagina's in de admin-omgeving heb je de mogelijkheid om pagina's aan te maken, te bewerken of te verwijderen.

Hoe maak ik een nieuwe pagina aan?
Ga naar Clubsite > Pagina's. Klik rechtsboven op de knop Nieuwe pagina.

Vul de onderstaande velden in. BodyClass is niet verplicht in te vullen!

Rechts kunnen eventueel ook nog scripts worden aangepast. Het is ook mogelijk om via de knop 'Voorvertoning' te de pagina te kunnen zien voordat deze wordt gepubliceerd!