Via 'E-mail' in het menu binnen de Clubsite omgeving kunnen jullie de mailboxen zelf beheren.

Om zelf een mailbox aan te maken volg je de volgende stappen:

•  Kies voor 'Mailbox toevoegen'.
  •  Geef bij gebruikersnaam de naam in van de mailbox. In het geval van de mailbox voor
    b.v. een voorzitter (voorzitter@domeinnaam.nl) vul je voorzitter in.
  •  Kies bij 'Type' voor 'Mailbox'.
  • Geef bij 'Wachtwoord' het gewenste wachtwoord op, en bevestig dit bij 'Wachtwoord
    bevestigen'.
  •  Geef (indien gewenst) bij 'Beschrijving' een beschrijving op voor de betreffende
    mailbox. Als wij de mailbox hebben aangemaakt staat hier vaak het initiële wachtwoord
    dat wij aan een mailbox gekoppeld hebben. Nadat je het wachtwoord ergens hebt
    opgeslagen of als je het wachtwoord hebt gewijzigd, raden wij aan het wachtwoord te
    verwijderen uit het vak beschrijving.