Als vereniging bepaal je zelf welke opzegreden je kunt gebruiken bij het opzeggen van een abonnement. Dit doe je door naar Instellingen > Algemeen te gaan.

Toevoegen:
Je ziet een veld met (als je die hebt aangemaakt) verschillende opzegredenen. Middels 'Voeg Toe' kun je een nieuwe reden toevoegen:

In het pop-up venster kun je een titel en beschrijving geven, daarna kies je voor 'Opslaan':

Verwijderen:
Door het rode prullenbakje achter de opzegreden aan te klikken, verwijder je de betreffende opzegreden. Een pop-up venster vraagt of je het zeker weet. Als je hier 'Ja verwijder' invult, dan is de reden definitief verwijderd.

Bewerken:
De tekst van de opzegreden bewerken? Dat doe je door op de titel te klikken. Je kan daarna weer de titel en beschrijving aanpassen. Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken.

De aangemaakte of bewerkte opzegreden kun je daarna gebruiken bij het opzeggen van een lidmaatschap.