Voor het aanmelden van nieuwe leden, is het noodzakelijk om een actief lidmaatschap te koppelen aan de lidkaart.

Op de lidkaart verschijnen alleen de lidmaatschappen waar het huidige seizoen aan gekoppeld is en van toepassing is op het lid.

Via Instellingen > Lidmaatschappen kun je per lidmaatschap het seizoen beheren.

Nadat je op de naam van het lidmaatschap hebt gedrukt, kan je via 'Tarieven' > 'Voeg toe' het seizoen 2020 selecteren. Klik daarna op opslaan.

Zodra je dit hebt aangepast, zul je zien dat je in het drop-down menu in de lidkaart onder; 'Lidmaatschap toewijzen' de lidmaatschappen ziet verschijnen en deze kunt selecteren.