Vanuit KNLTB.Club is het mogelijk om een lid een welkomstmail of een wachtwoord te sturen. Dit gebeurt niet automatisch.

Het versturen van deze mails gaat vanuit de lidkaart, via het envelopje.

De tekst in deze mails is ook zelf aan te passen.  Dit kun je doen via Communicatie > E-mailtemplate.

Wat is het verschil tussen een welkomstmail en een wachtwoord?

Een welkomstmail kun je gebruiken bij nieuwe leden, om ze naast het welkom heten bij de vereniging ook kan aangeven hoe ze kunnen inloggen via de mobiele App of website omgeving.

Een wachtwoord kun je altijd opnieuw versturen, als een bijvoorbeeld aangeeft deze kwijt te zijn. Daar is de extra 'Verstuur wachtwoord' functie voor bedoelt.

Voor meer informatie over het totale proces van aanmelding tot het uitnodigen voor de ClubApp verwijzen wij je graag naar deze link.