In KNLTB.club is de nieuwe module te vinden in de menubalk links in je scherm.

Let op: de module is alleen beschikbaar voor clubs die het professionele pakket afnemen.

Voor het aanmaken van een nieuwe competitie ga je naar 'Laddercompetitie' --> 'Laddercompetitie' en klik je op 'Voeg toe'

Zie onderstaand voorbeeld:

Inschrijfmethode: Open = kunnen leden zich op inschrijven. Privé = alleen de club kan leden inschrijven.

De competitie is vervolgens voor de leden te zien achter website inlog via het kopje 'Competitie'.

Voor meer informatie over de spelregels verwijs je ik je graag naar deze link.