In KNLTB.club is de nieuwe module te vinden in de menubalk links in je scherm.

Let op: de module is alleen beschikbaar voor clubs die het professionele pakket afnemen.

Voor het aanmaken van een nieuwe competitie ga je naar 'Laddercompetitie' --> 'Laddercompetitie' en klik je op 'Voeg toe'

Laddercompetitie inrichten:

Hierboven zijn verschillende mogelijkheden zichtbaar, wil je bijvoorbeeld dat leden zichzelf mogen inschrijven? Laat dan de inschrijfmethode 'open' staan. Indien je ze zelf wilt toevoegen, klik dan op 'privé'. Ook is het mogelijk dat leden zich nog kunnen inschrijven of uitschrijven na de start van de competitie.

De competitie is vervolgens voor de leden te zien achter website inlog via het kopje 'Competitie' en via de ClubApp onder het tabblad 'Spelen' en dan 'Laddercompetitie'.

Voor meer informatie over de spelregels verwijs je ik je graag naar deze link.