Voor het instellen van termijnen ga je in KNLTB.Club naar 'Instellingen' --> 'Lidmaatschappen'. Deze instelling kan bewerkt worden door één van de beheerders en is enkel beschikbaar voor verenigingen die gebruik maken van de Contributie Light module.

Het werkt namelijk als volgt:

Je kunt termijnen toevoegen, en die termijnen vervolgens aan het gewenste lidmaatschap hangen.

Voor het toevoegen van de termijnen klik je op de blauwe button 'Voeg Termijn toe'.

Zie het onderstaande voorbeeld:

Na het aanmaken van een termijn is deze zichtbaar geworden onderin beeld bij 'Lidmaatschappen'.

Vervolgens is de laatste stap nog om de aangemaakte termijnen de koppelen aan het gewenste lidmaatschap.

Dit doe je door eerst te klikken op de naam van het betreffende lidmaatschap en vervolgens te kiezen voor de blauwe button 'Bewerk termijnen'

Selecteer hier de gewenste instelling en kies vervolgens voor 'Opslaan'.

Nadat de bovenstaande instellingen op de juiste manier zijn afgerond wordt er op ieder aangegeven termijn een factuurregel klaargezet voor de leden die beschikken over het betreffende lidmaatschap.

Termijnen instellen per lid:

Naast het instellen van de termijnen per lidmaatschap, kun je dit ook per lid aangeven.

Ga hiervoor via de zoekbalk bovenin beeld naar de lidkaart en kies vervolgens rechtsboven voor de blauwe button 'Bewerken'.

Scrol hier naar beneden en kies bij de financiële gegevens voor het potloodje.

Hier zie je de mogelijkheid om de termijnen aan te geven.

Je kunt termijnen als setup (instelling) via het lidmaatschap ordenen.
 De bovenste is primair.

Op het lidmaatschap kies je welke termijnen er voor dit lidmaatschap gelden. Op de lidkaart kun je vervolgens weer termijnen koppelen als je de standaard termijnen instelling wilt overrulen.