In KNLTB.club gaan naar Twinfield - Instellingen - Hier inloggen met de Twinfield gegevens.

Er verschijnt in knltb.club een nieuw icoon genaamd ‘Twinfield’, mits je bij de Twinfield aanvraag hebt aangegeven gebruik te willen maken van de Twinfield koppeling.

Twinfield koppelen

Als je naar het kopje ‘Instellingen’ gaat, ben je hier in de mogelijkheid om jouw eigen Twinfield omgeving te koppelen aan KNLTB.Club.

Je kun dit doen met je eigen Twinfield inloggegevens.

Je dient bij het koppelen ook een aantal instellingen te accepteren.

Als dit gedaan is is jouw eigen twinfield omgeving gekoppeld aan KNLTB.Club.

Standaard boekhoudcodes invullen

De volgende stap is dat we de volgende grootboekrekeningen gaan instellen:

• Debiteur

• Incasso Onderweg

• Omzet

Dit wordt ook wel de standaard grootboekrekeningen genoemd. Wanneer er bij de lidmaatschappen geen grootboek rekeningen staan, zal er op deze grootboeken geboekt gaan worden.

Uitleg afbeelding: (de grootboekrekeningen kunnen afwijken in het voorbeeld)

1300: Dit is de hoofd debiteuren rekening in Twinfield. Op het moment dat de leden uitgewisseld worden, zul je deze terugzien op de rekening die hier ingevuld staat. In dit voorbeeld is dat 1300 Debiteuren.

1150: Op deze rekening komen de incasso-ow (dagboek in Twinfield) boekingen te staan die gegenereerd worden als het PAIN bestand op verwerkt gezet wordt in KNLTB.club. Deze grootboekrekening zal ervoor zorgen dat de aflettering met de VRK (verkoop) boeking wordt verwerkt. Dit zie je terug op de debiteurenkaart. Met de nachtelijke verwerking komen de betalingen ook in KNLTB.club staan.

8200: Dit is een algemene omzet rekening. De grootboekrekeningen kun je vinden via Financiële professionals - dimensies - winst & verlies. Bij het aanmaken van lidmaatschappen kun je wellicht nog verdere specifieke omzetrekeningen toekennen. Denk bijvoorbeeld aan, Senioren 65+ moet gekoppeld worden aan grootboekrekening

8065. De omzet van dit lidmaatschap, zal in Twinfield te zien zijn op de 8065. Op die manier kun je in Twinfield rapportages maken per lidmaatschap.
Mocht je niet de keuze maken om, zoals in het voorbeeld aangegeven, een verdere specificatie te willen gebruiken, dan wordt alle omzet op de 8200 geboekt zoals in het voorbeeld staat ingesteld