Op de ''Aanmaken'' pagina worden de factuurregels automatisch klaar gezet door het systeem als er een lidmaatschap met een actief tarief aan een lid wordt toegevoegd. Producten die worden gekoppeld aan een lid zullen ook automatisch hier komen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om in dit scherm handmatig een factuurregel aan te maken, zie onderstaand:

In dit scherm kan de desbetreffende persoon geselecteerd worden en een omschrijving worden toegevoegd die ook op de uiteindelijke factuur getoond zal worden. De datum die je hier invoert is niet de uiteindelijke incassodatum o.i.d. maar het moment dat de factuur gegenereerd kan worden, een datum in de toekomst toevoegen in dit scherm betekent dan ook dat het bij de ''toekomstige factuurregels'' komt te staan. Hier kan overigens ook een minbedrag worden ingevuld zodat het ook voor kortingen of correcties gebruikt kan worden. Onderstaand een voorbeeld hiervan:

Door + te selecteren voor een lid zullen de factuurregels uitgeklapt worden. Hier zijn de details zichtbaar en kan de regel eventueel verwijderd (prullenbakje) of aangepast (potloodje) worden.

Verder kan er op deze pagina gefilterd worden op alleen incasso- of factuurleden / proefleden / bepaalde lidmaatschappen.
De ''toon factuurregels in toekomst'' knop laat de regels zien die in de toekomst nog gefactureerd moeten worden, deze kunnen niet gegenereerd worden zolang de datum in de toekomst staat.

De ''stuur naar LCON'' (LCON is de afkorting voor LISA Contributie / KNLTB Contributie) selectievakjes staan standaard aangevinkt en kunnen in 99% van de gevallen genegeerd worden. Deze knop dient vooral voor het geval er een keer een interne wijziging aan een lid hun factuurgeschiedenis gemaakt moet worden, zonder dat deze factuur daadwerkelijk wordt verstuurd.

Let op dat alle wijzigingen en controles op deze pagina uitgevoerd moeten worden. Zodra de facturen gegenereerd zijn moet de factuur eerst gecrediteerd worden als er nog iets gewijzigd moet worden. Indien alles gecontroleerd is kunnen de facturen rechts in het scherm door middel van de selectievakjes geselecteerd worden en aangemaakt worden door op de ''genereer facturen'' knop te klikken.

Vervolgens kan de daadwerkelijke incassodatum geselecteerd worden. Hou rekening met minimaal 3-4 werkdagen verwerkingstijd aangezien het via KNLTB.Club > KNLTB Contributie > Mollie > Bank loopt.

LET OP: Mollie kan op het moment nog geen 100% garantie geven voor de ingevulde incassodatum, in enkele gevallen kan dit een dag afwijken.

Ook kunnen de automatische herinneringen hier worden ingeschakeld. We raden aan om dit altijd in te schakelen, aangezien het weer handmatig werk scheelt.  Klik hier voor het hulpartikel van de automatische herinneringen.

Zodra op deze pagina de facturen gegenereerd zijn, wordt het aan de achterkant al doorgestuurd naar KNLTB Contributie. Dit ''tussenprogramma'' zal het vervolgens 2 werkdagen van tevoren doorsturen naar Mollie, vanaf dit moment zal het voor de vereniging ook inzichtelijk zijn in het eigen Mollie dashboard. In tegenstelling tot Contributie Light en ClubCollect is het dus al definitief verstuurd vanaf deze pagina. (Er kan uiteraard nog gecrediteerd worden totdat het daadwerkelijk in behandeling is bij Mollie)

Na het genereren hoeven dus alleen de mails nog verstuurd te worden, klik hier voor desbetreffend hulpartikel.