Naast het Facturen overzicht, is er ook nog een ''Factuurregels'' overzicht beschikbaar. Hier kan op basis van de verschillende abonnementen (of handmatige factuurregels) bekeken worden welke leden waar precies onder vallen.

Door op de + te klikken worden de namen en bedragen getoond:

Ook op deze pagina is er een optie om een export te maken. ''Beperkte export'' is een bestand dat gegroepeerd is per regelbenaming. ''Volledige export'' is zoals de naam al doet vermoeden een volledige export per regel per persoon.