Tijdens het bewerken of opvoeren van een lid, is het mogelijk om meerdere telefoonnummers of e-mailadressen toe te voegen. Het is mogelijk om deze een label te geven, bijvoorbeeld om aan te geven van wie de contactgegevens van het lid zijn. In het geval van een minderjarige, zou dit een apart contactlabel kunnen zijn voor de vader en een andere voor de moeder.

Wat heb je nodig?

1. Lees-en wijzig rechten tot de module Instellingen.

2. Lees- en wijzig rechten tot de module Personen.

Het aanmaken van een contactlabel

Om een label toe te voegen, navigeer je naar de module Instellingen > Algemeen. Hier zie je aan de rechterkant de optie om een contact label aan te maken. Je kunt hier bijvoorbeeld het label 'Vader' creĆ«ren, deze een kleur geven en een afkorting. Je kunt meerdere contactlabels aanmaken.

Het toevoegen van een contactlabel

Nadat het contactlabel is aangemaakt, kun je naar de lidkaart van de persoon. Klik hier op 'bewerken'. Hier zie je de mogelijkheid om per e-mailadres en telefoonnummer een contact label toe te voegen. Nadat je dit hebt opgeslagen, kun je dit terugzien op de lidkaart aan de linkerkant.

'Bewerken van lidkaart'

'In de linkerkolom van de lidkaart'